Lectura compartida:

El nostre objectiu és, primer de tot, compartir una lectura i al mateix temps poder donar l’opinió que ens mereix l’obra, els diferents personatges, si trobem que la narració va molt lenta o que s’estén massa amb les descripcions, o que el vocabulari és complicat, o que hi ha una frase que ens ha arribat al cor. En fi!...qualsevol cosa que ens agradaria poder comentar si tinguéssim alguna persona al nostre costat.

Que llegeixes?

Espai on podem penjar les lectures que, a part del llibre proposat com a lectura compartida, tenim entre mans; que ens han regalat; que tenim pensat de llegir per la recomanació d’un amic, etc.

Si l’has llegit: opina​;​si l’estàs llegint, també; si penses llegir-lo, demana opinió, o recomana'l si s'ho val.​

Som observadors? On pertany aquest tros de foto?


Partint d’un tros de fotografia i un petit text, hem de descobrir el lloc de Taradell on esta ubicada, quin significat o utilitat té o podria tenir. Es poden demanar pistes, quan s’hagin respost tres pistes es descobrirà un altra tros de foto. Si no s’endevina, una altra volta tres preguntes i així successivament fins que quedi descobert.

Procurarem que la foto estigui relacionada amb la literatura o a les arts en general.


dimecres, 26 d’octubre del 2011

A VEURE SI AQUEST DURA MÉS.....

En aquell moment va entrar la dispesera duent el cafè; remarcà l'incident i de seguida s'oferí per ajudar-los. El sabater del poble, va dir, els podria compondre les perles. Dos anys enrera un cavaller anglès i la seva senyora havien visitat les muntanyes amb tota una colla de gent, i quan a la jove dama se li va desfer el collar de perles de la mateixa manera, les hi havia enfilades a la seva entera satisfacció. Era un ancià honrat, malgrat que fos molt pobre, i esguerrat.



La cara magra i colrada apareixia llistada de pols i suor; tenia la mirada tèrbola. Però no hi havia a la seva expressió la mínima traça de temor i sofrença. En efecte, entre tots els rostres greus i preocupats que hi havia al camp, el seu era l'únic que es mantenia del tot serè, assossegat i tendre.



Vinga quin autor o autora és..............Aldous Huxley, Borís Pílniak, Marcel Proust, Isak Dinesen, J.R. Tolkien, Clive Staples Lewis, Nawal Al-sa'adawi, Enyd Blyton....

7 comentaris:

  1. Be, us deixo una nova proposta, avui ja no m'hi podré connectar, he de portar l'escombra a arreglar, o sigui que teniu tota la tarda i segurament el vespre per trobar l'autor....

    ResponElimina
  2. L'autor/a va néixer en alguna de les nacions que avui conformen l'estat del Regne Unit de la Gran Bretanya i Irlanda del Nord?

    ResponElimina
  3. Em feia una mandraaaa!!! però no he pogut resistir la temptació i bé, us contestaré!
    1.- Núria no és home
    2.- Xavier no ha nascut al Regne Unit

    ResponElimina
  4. AFIRMO: Es tracta de "Contes d'hivern" de Isak Dinesen, pseudònim de l'escriptora danesa Karen Blixen. El primer paràgraf correspon al conte "Les perles" i el segon es de "El camp del dolor"

    ResponElimina
  5. Ostres noi!!
    Dolors em sap greu però no va néixer el 1855 i Xavier mira després de sospesar-ho i deliberar-ho i comprobar-ho jo i jo em decidit que si que la teva afirmació és encertada. Com sou els Carol Llinàs eh??
    Apa ara et toca a tu!!!

    ResponElimina

Respon a la pregunta mitjançant un comentari. Per enviar el missatge, has de premer la opció "Comentari de l'entrada"

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.