Lectura compartida:

El nostre objectiu és, primer de tot, compartir una lectura i al mateix temps poder donar l’opinió que ens mereix l’obra, els diferents personatges, si trobem que la narració va molt lenta o que s’estén massa amb les descripcions, o que el vocabulari és complicat, o que hi ha una frase que ens ha arribat al cor. En fi!...qualsevol cosa que ens agradaria poder comentar si tinguéssim alguna persona al nostre costat.

Que llegeixes?

Espai on podem penjar les lectures que, a part del llibre proposat com a lectura compartida, tenim entre mans; que ens han regalat; que tenim pensat de llegir per la recomanació d’un amic, etc.

Si l’has llegit: opina​;​si l’estàs llegint, també; si penses llegir-lo, demana opinió, o recomana'l si s'ho val.​

Som observadors? On pertany aquest tros de foto?


Partint d’un tros de fotografia i un petit text, hem de descobrir el lloc de Taradell on esta ubicada, quin significat o utilitat té o podria tenir. Es poden demanar pistes, quan s’hagin respost tres pistes es descobrirà un altra tros de foto. Si no s’endevina, una altra volta tres preguntes i així successivament fins que quedi descobert.

Procurarem que la foto estigui relacionada amb la literatura o a les arts en general.


diumenge, 23 d’octubre del 2011

I anem pel tercer repte la primera setmana...!

"Quan va ser l'última vegada que se suposa que vàrem tenir el motor d'alumini més innovador? El Hillman Imp,oi? On són ara els antics Hillman Imps? Als cementiris de cotxes, plens d'herbes que els creixen entre les cadenes de muntatge i amb els sostres de ferro rovellat sacsejats pel vent. Un cotxe que ningú no volia comprar, fabricar en un lloc escollit no per raons comercials sinó polítiques, a centenars de quilòmetres dels subministradors de peces. Gira cap a les pàgines de notícies locals. COM CREAR-SE UNA AUTOESTIMA."



"La Sandra Wilcox havia aparegut pel Departament sense fixar prèviament una cita, però la Robyn en aquells moments era casualment al seu despatx corregint les proves de l'examen final. La noia portava un vestit negre d'última moda, una màscara blanca de maquillatge i un pentinat postís, segurament molt car, que semblava que s'hagués electrocutat."


Possibles autors: Amelie Nothomb / Natalia Ginzburg / Stendhal / Tom Sharpe / David Lodge / Truman Capote

13 comentaris:

  1. Per cert: parlant amb la Maria Nunes, la professora que ens va guiar tan bé en la ruta literària anterior, em va dir que en té molt bon record i que quan ens vagi bé podem fer la de Salvat Papasseït pel port i el barri de la Ribera...

    ResponElimina
  2. Ara volia precisar la meva pregunta d’ahir:és el més jove?,(havia de dir dels anglesos) però responent a en Xavier ja ho sabré.

    ResponElimina
  3. No Xavier, no viu a Catalunya l'autor.
    Dolors, l'autor és el més jove dels autors anglesos.
    Ai, ai, ai!

    ResponElimina
  4. Hola, vaig força perduda, però no obstant m'arrisco: és INTERCANVIS de David Lodge?

    ResponElimina
  5. Hola, jo ja faig la meva última aportació, és BON TREBALL (Nice Work) de David Lodge?
    La veritat és que no sé si està traduida al català en castellà és BUEN TRABAJO i la resenya del llibre m'ha fet decantar per aquesta obra.

    ResponElimina
  6. Sii! Lluna. En català la va publicar Eumo el 1990 i el títol és BONA FEINA. David Lodge(1935) i Tom Sharpe novel·len amb un humor inglès deliciós. A mi m'agrada més Lodge, és més subtil. Us animo a llegir-los.

    ResponElimina

Respon a la pregunta mitjançant un comentari. Per enviar el missatge, has de premer la opció "Comentari de l'entrada"

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.