Lectura compartida:

El nostre objectiu és, primer de tot, compartir una lectura i al mateix temps poder donar l’opinió que ens mereix l’obra, els diferents personatges, si trobem que la narració va molt lenta o que s’estén massa amb les descripcions, o que el vocabulari és complicat, o que hi ha una frase que ens ha arribat al cor. En fi!...qualsevol cosa que ens agradaria poder comentar si tinguéssim alguna persona al nostre costat.

Que llegeixes?

Espai on podem penjar les lectures que, a part del llibre proposat com a lectura compartida, tenim entre mans; que ens han regalat; que tenim pensat de llegir per la recomanació d’un amic, etc.

Si l’has llegit: opina​;​si l’estàs llegint, també; si penses llegir-lo, demana opinió, o recomana'l si s'ho val.​

Som observadors? On pertany aquest tros de foto?


Partint d’un tros de fotografia i un petit text, hem de descobrir el lloc de Taradell on esta ubicada, quin significat o utilitat té o podria tenir. Es poden demanar pistes, quan s’hagin respost tres pistes es descobrirà un altra tros de foto. Si no s’endevina, una altra volta tres preguntes i així successivament fins que quedi descobert.

Procurarem que la foto estigui relacionada amb la literatura o a les arts en general.


Sopar d'estiu 2014

Sopar d’Estiu,dia 5 de juliol,

Lectura d'una frase, del llibre que més us hagi agradat aquest darrer any. Això proporcionarà temes de conversa. Aquesta frase la llegirem abans de començar a sopar.

Quan anem, ja, per les postres, i per tant l’hora del cava, hi haurà una lectura referent al 1714. Aquest serà el nostre homenatge als qui varen lluitar per mantenir les llibertats. I el nostre brindis anirà dedicat a la nostra propera independència.

Menú:

 Sopa freda de meló al Cointreau amb encenalls de pernil

 ***** 

Magdalena de mongetes del ganxet, amb espinacs i bacallà
Cóc de ceba confitada i bonítol
Pastís d’escalivada amb salsa d’anxoves
Escuma de carabassó amb gambes i la seva salsa

***** 

 Mosaic de fruites als dos coulis


Assistents:
Núria Llinàs, Xavier Carol, Mercè Voltes. Pere Serra, Carme Sañe, Carme López, Carme Farré, Dolors...amiga de la Carme, Sunsi, Imma Muns, Dolors Izquierdo, Dolors Casassas, Dolors Aguilar, Maria Godayol, Maria Sellés, Rosa Codina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respon a la pregunta mitjançant un comentari. Per enviar el missatge, has de premer la opció "Comentari de l'entrada"

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.