Lectura compartida:

El nostre objectiu és, primer de tot, compartir una lectura i al mateix temps poder donar l’opinió que ens mereix l’obra, els diferents personatges, si trobem que la narració va molt lenta o que s’estén massa amb les descripcions, o que el vocabulari és complicat, o que hi ha una frase que ens ha arribat al cor. En fi!...qualsevol cosa que ens agradaria poder comentar si tinguéssim alguna persona al nostre costat.

Que llegeixes?

Espai on podem penjar les lectures que, a part del llibre proposat com a lectura compartida, tenim entre mans; que ens han regalat; que tenim pensat de llegir per la recomanació d’un amic, etc.

Si l’has llegit: opina​;​si l’estàs llegint, també; si penses llegir-lo, demana opinió, o recomana'l si s'ho val.​

Som observadors? On pertany aquest tros de foto?


Partint d’un tros de fotografia i un petit text, hem de descobrir el lloc de Taradell on esta ubicada, quin significat o utilitat té o podria tenir. Es poden demanar pistes, quan s’hagin respost tres pistes es descobrirà un altra tros de foto. Si no s’endevina, una altra volta tres preguntes i així successivament fins que quedi descobert.

Procurarem que la foto estigui relacionada amb la literatura o a les arts en general.


dimarts, 6 de març del 2012

Hola a tots i a totes. La  mitja dotzena de lectores que  participem activament en el joc d'endevinar obres i autors ens preguntem si potser hauríem de canviar per un altre que interessés a més persones, com el de comentar una obra determinada, per exemple. Per això ens prenem un temps per estudiar possibilitats amb totes vosaltres i, després de setmana santa farem més propostes. Mentrestant, podeu dir-hi la vostra en el blog o posar-vos en  contacte amb la Dolors Aguilar  (telèfon 938800991-606110173 o dolorsaguilar49@gmail.com) per fer-li arribar la vostra opinió i les vostres iniciatives.
 
Fins aviat. 

5 comentaris:

  1. Desitjo, de veritat, que ben aviat torni a estar actiu!!!!

    ResponElimina
  2. Sap greue que aquesta iniciativa no hagi rebut més resposta, ja que a mi em sembla prou engrescadora. Jo com la Núria desitjo de veritat que torni a estar activa com més aviat millor!! Una abraçada a totes!!

    ResponElimina
  3. Jo fa poquet que en participo, però m'ja enganxat. El problema és que no m'hi puc dedicar tant com m'agradaria! Masses coses! I a més, encara depenc molt del volum de la meva feina que hi ha setmanes que se'm menja part del meu temps lliure. "C'est la vie"! Una abraçada!
    Dolo.

    ResponElimina
  4. Jo també desitjo que torni estar actiu perquè és prou estimulant i també exitós, tot i que ja se sap que és un joc de minories i que vol dedicació una estona cada dia. No sé que es pugui millorar -potser donar més comodins?- ni tampoc em sembla millor substitir-lo per comentaris de llibres -això, si interessés, es podria fer presencial-.
    Proposo que la Dolors faci l'entrada que li toca mentre deixem la consulta oberta i que comencem vacances a finals de març per reobrir, si hi estem d'acord, el 10 d'abril perquè sinó, seran molts dies sense jugar i una ja hi està enganxada, francament.

    Què us sembla aquest calendari? Què hi dius Dolors?
    Dolo, la teva participació és molt fresca i agradable, participa quan puguis i no et preocupis si algun repte te l'has de saltar.
    Com que anem tan de pressa -tan sorprenentment de pressa- no passa res.

    ResponElimina
  5. Doncs bé,com que veig que teniu ganes de continuar jugant, faré una nova proposta.

    La penjo ara però demà contestaré més tard

    ResponElimina

Respon a la pregunta mitjançant un comentari. Per enviar el missatge, has de premer la opció "Comentari de l'entrada"

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.